Verdergaan met humanistische filosofie en moraal

Heb je reeds een bachelor of master diploma maar wil je graag verder studeren voor leraar niet-confessionele zedenleer voor het secundair onderwijs?

Beschik je bijkomend reeds over een pedagogisch getuigschrift (Bewijs van Pedagogische Bekwaamheid), dan kan in een verkorte opleiding. Surf voor meer info naar : https://www.ucll.be/studeren/verder-studeren/postgraduaat-moraal-en-humanistische-filosofie

Nog geen pedagogisch getuigschrift en net de school uit met de levensgrote vraag ‘hoe moet het nu verder’? Ontdek het aanbod van de geïntegreerde lerarenopleidingen niet-confessionele zedenleer op onze website.

Altijd een hart voor filosofie gehad, maar twijfel je om er ook een academische studie in te beginnen? Laat je overtuigen door het aanbod humanistische filosofie en/of ethiek in de opleiding wijsbegeerte & moraalwetenschappen aan de VUB en de opleiding wijsbegeerte OF moraalwetenschappen aan de UGENT. Beide universiteiten bieden ook een specifieke lerarenopleiding aan die je na je master, in één bijkomend academiejaar aan een bekwaamheidsbewijs niet-confessionele zedenleer helpen! (*)

(*) meer info over de bekwaamheidsbewijzen vind je hier.