Wissel in inspectiecorps NCZ – Secundair Onderwijs

Als gevolg van de pensionering van de heer Eddy Borms, inspecteur coördinator, tevens inspecteur-adviseur Secundair Onderwijs – Hoger Pedagogisch Onderwijs, vragen wij uw aandacht voor de volgende wijzigingen per 1 september 2017 in het inspectieteam NCZ :

  • de heer Frank Stappaerts, inspecteur-adviseur Secundair Onderwijs, volgt Eddy Borms op als inspecteur coördinator;
  • de heer Jan Van Vaek volgt de heer Frank Stappaerts op als inspecteur-adviseur Secundair Onderwijs;
  • de heer Jan Van Vaek volgt de heer Eddy Borms op als inspecteur-adviseur Hoger Pedagogisch Onderwijs (HPO);
  • Als gevolg van bovenstaande opvolgingen worden ook binnen de ambtsgebieden vanaf 1 september een belangrijke wijziging in de verdeling van de ambtsgebieden doorgevoerd. Voor de huidige verdeling zie : contactgegevens.

Het bestuur van de RIBZ dankt van ganser harte Eddy voor zijn jarenlange tomeloze inzet en toewijding voor het vak en het vrijzinnig humanistisch gedachtegoed. Binnen het inspectiecorps NCZ was Eddy een gerespecteerd collega en raadgever. Als inspecteur coördinator zat hij voor de RIBZ mee aan de onderhandelingstafel, zowel bij overlegcontacten met belanghebbenden, de overheid, als met politici. Zijn vastberadenheid en overtuigingskracht betekende voor  de RIBZ een heuse steun in de verdediging en ontwikkeling van het aanbod NCZ, het vak van het vrijzinnig humanisme in Vlaanderen / BHG.  Wij wensen Eddy nog vele mooie en gelukkige verdere jaren toe met zijn gezin en naasten.

Aan zijn opvolgers in de verschillende functies, de heren Frank Stappaerts en Jan Van Vaek, veel succes en voldoening toegewenst.