Bericht van de voorzitter n.a.v. de dag van de leerkracht.

Beste collega,

Samen zijn jullie met honderden. Samen verzetten jullie bergen werk. Samen werken jullie dagelijks via zin en betekenis aan het welzijn van duizenden kinderen en jongeren. Samen werken jullie aan het zelfstandig oordeelsvermogen, het omgaan met de capaciteiten waarmee de mens begiftigd is, aan de harmonie tussen rede en gevoel. Samen trachten jullie het uiterste van jezelf te geven om zo op een kwalitatieve wijze vorm en inhoud te geven aan het enige vrijzinnig-humanistisch vak in Vlaanderen en Brussel Hoofdstedelijk Gewest.

Want wij allen zijn trots op ons vak en het levensbeschouwelijk project dat het vak aanstuurt. Voor al jullie inspanningen en levensbeschouwelijke betrokkenheid, wensen wij jullie allen op deze dag van de leerkracht van harte uitdrukking te geven van onze dank en waardering.

Een fijne en hartverwarmende dag toegewenst.

Met vrijzinnig-humanistische groet,

Ingeburg Digneffe

Voorzitter RIBZ vzw

P.S. : hou jullie mailbox in de gaten. Binnenkort verneemt u meer over de structurele hervormingen die in overleg met UVV/deMens.nu op plan staan binnen de RIBZ.